Den nye havestue... / by Céline

Yes yes, der er stadig stille på bloggen ;) Men ihh der sker så meget, at jeg ikke kan nå noget og mest bare er træt. Nå men her er et lille blik på vores nye havestue, den mangler stadig mere maling og 100.000 andre ting, men allerede nu bliver den brugt og endda rigtig meget. Den ligger i forlængelse af det lille gårdstykke der er før haven rigtig begynder og er som før fortalt en gammel faldefærdig garage der nok er lige så gammel som huset. Nu er det en havestue og det er skønt at kunne sidde i læ for regn og vind især som sommeren er i år og vi har allerede spist der en del.

Jeg håber I kan fornemme hvor fantastisk den bliver, men pt. står der en KÆMPE vældet vedbend i vejen for at jeg rigtig kan tage billeder, meeen mon ikke snart den er pist forsvundet, hmm måske ønsketænkning, det kræver jo nok man gør noget aktivt ;)
Drømmen er at der skal vokse roser og klematis i store mængder op af den, men det tager jo tid og den skal jo også lige males færdig inden de kan plantes, men jeg ser det allerede nu for mig … og det bliver smukt!