En duftende aften… / by Céline

Endelig, endelig er syrenerne sprunget ud og når solen en sjælden gang rammer dem, fyldes hele haven af deres fantastiske duft.

Desværre ser det ikke videre godt ud med vejret de næste dage, så da jeg her til aften gik en tur rundt i haven, klippede jeg 3 gode grene af den dobbelte hvide syren vi har, så kan jeg nyde deres duft og skønhed inden fra også selvom det regner ;) Nu pryder de den ene vindueskarm i selskab med en hvis orkide og de små fugle ranker, fyldt med krystaller der smider regnbuer på vægen i aftensolen.

Ovenpå sidste uges gode vejr, havde jeg ellers endelig fået Daniel til at tage forsatsdøren af vores dør til den franskealtan og endelig kunne og fik jeg plantet altankasserne til, men øv det er ikke mange dage jeg har haft dørene åbne. De er ellers helt fantastiske fordi de åbner op til vores have og får vores lille hjem til nærmest at gå i et med naturen og er det bare lunt nok er de altid åbne.

Til sidst noget helt andet, måske nogen vil lægge mærke til at der nu står Strawberry Life i hjørnet af mine billeder. Blogland har jo, som mange sikkert ved, været ramt af lidt af an skandale, med stjålne billeder og livshistorier. Så nu prøver jeg at sætte mit navn på dem, meeeen det gør altså lidt ondt, for synes ikke det er videre kønt – men nu må vi se tiden an.