Mine varmeste anbefalinger… / by Céline

Nu hvor det ER forår (og der blev trykket ekstra hårdt i keyboardet da jeg skrev ”er”) kan jeg ikke lade være med at anbefale den nye Claus Dalbys haveblog. Den første havebog jeg stiftede bekendtskab med, da vi fik haven var hans ”Den levende have” og jeg ikke tælle hvor mange gange jeg har kigget i den og hans andre bøge, siden da. Nu har han så lanceret Danmarks første rigtige haveblog og mums siger jeg bare, den livs- og haveglæde og ikke mindst det store overskud, hans bøger og tv programmer emmer af, fylder også bloggen og som alt andet den mand rør ved er den bare smuk. Kan man ønske sig mere? Nej det kan man måske ikke, men det får man – fx kan man også bladre i alle hans bøger og jeg mener se alle sider, det gik der altså lige et par timer med i går aftes.


Den her blog, gør mig allerede meget glad og den er knap nok gået i gang – selvom at hr. Dalby må ha siddet og arbejdet på den, non stop siden den gik i luften i fredags. Blogland er et heldig og endnu rigere land, ved nu også at rumme Claus Dalby.

Billederne taler vidst for sig sev og du kan nyde dem i bunkevis på hans blog og i hans bøger.

Velkommen til Claus og tak!