Lilletrunte dag... / by Céline

Det kan nok være at det blæser en halv pelikan i dag og at haven at pladder våd, lille trunten og jeg var fra morgenstunden parat til en have tur.

Så efter at hele familien havde spist sig igennem Daniel omfangstrige morgenmad (han havde bagt boller, croissanter og kanelsnegle)prøvede vi at finde regntøj frem til lilletrunten og iklædt det halve klædeskab gik vi i haven, mens drengene så Spiderman på DVD. Sienna lave mad til alle fuglene og sten og vand blev hele tiden hentet ned til legehuset, de fugle er blevet godt spist af ;) Men ahh alle de sten på græsset, kan da kun gå galt, når det engang skal slås igen, så mens vi hyggede blev jeg enig med mig selv om at der altså må være plads til en lille bitte sandkasse til trunten, det er jo det hun elsker. Dermed blev projekt legehus lige udvidet en lidt og hvis nogen ved hvor kan købe billigt sandkassesand så sig endelig til – det kommer til at blive noget med at grave et hul i jorden, smide en dug i så der ikke vokser noget op igennem også nogle sten omkring, ikke noget vildt, men sikkert lige det den lille frøken ønsker sig. Lidt senere kan Daniel ned og fik klippet æbletræet ned, men Sienna og jeg fejede og satte en lille lampe med solfanger op i legehuset.

Lige nu er Daniel og Sammie på Statens museum for kunst med Sammies skoleklasse og Sienna, ja hun er dejset omkuld på sofaen, hun faldt i søvn mens hun så Askepot nååå, det er hårdt at være lille havefe og mor til alle havens fugle.