Forspiret Dahlia #1 / by Céline

Okay, så kom dagen hvor jeg har våget mig ud i at forspire mine Dahliaer, i håb om at få dem til at springe tidligere ud og derved få mere glæde af dem. Dahliaer er jo sommerblomster og endda en sen en af dem og jeg synes altid det ender med de endelig bliver store og flotte når jeg er ved at ha fået nok af haven også ender det jo i mere arbejde end glæde – sådan skal det jo ikke være.

Så i dag konsulterede jeg lige den lokale plantepusher om hvad jeg skulle gøre og vi kom frem til en plan for os uden drivhuse (åhh jeg drømmer om et drivhus) men til gengæld med en relativ kold, dog frostfri opgang. Jeg har plantet knoldene ud i gamle plastpotter og med såjord i – nu skulle det så bare være at holde dem fugtige men ikke våde, se hvad der sker og plante dem ud i Maj. Jeg aner virkelig ikke hvordan det skal gå derfor også lidt denne log for så kan jeg vel optimere det hen af vejen. Mig og haven er learning by doing, så der sker fejl, men sådan er det vel med alt!Årets Dahlia valg byder på følgende:
Otto Thrill

Red Pigmy

Lambada

Kelvin Floodlight