Fine ting og sager... / by Céline

Okay, må indrømme at jeg var lidt oppe og ringe i går morges da jeg iførte Sienna den nye skjortebluse, hun var så fin i den, så mand og unger havde ikke været ude af døren i mange minutter, før jeg var ovre og rode i Liberty stoffet og udvælge - i løbet af dagen blev det sørme til to skjortebluser mere og de er bare helt fantastisk lækre til et par leggins.

Udover at lave de lækkerheder, fik jeg også hentet lidt skønne ting som jeg havde bestilt på netloppemarked hverdagsluxus.dk – en brødkasse, så hele køkkenboret ikke altid skal flyde med brød, en lille metal æske til mine frøposer og lidt gamle kort til at pryde vores kedelige gang med.

Også lige en anbefaling til alle jer loppemarked mennesker, de gamle B&W haller på Amager har åben hver anden weekend og er spækfyldte med det største loppemarker – mange m2 med lort men der er altså også guld indimellem og jeg fik fx en super søde kande med blå blomster til en 10 og en mellem stor Madam Blå kande også til en 10.

Tilsidst bare lige lidt billeder ad de bonderoser der stille og roligt er ved at springe ud i stuen, ja ja når foråret nu nægter rigtig at komme i gang må man jo snyde lidt indenfor - så det billedspam tid ;)