Endelig forår... / by Céline

Yipii tider er vidst endelig kommet hvor man kan komme i haven.

Jeg har glædet mig så meget til igen at kunne komme i haven at det slet ikke kan beskrives, men sidste weekend skete det at jeg faktisk kunne gå i gang derned og i går tilbragte jeg en hel del timer derned – det var ikke mindre en skønt!! Helt sprøde grønne skud dukker op overalt under den smeltende sne og endnu mere som de gamle nåle og blade bliver fjernet fra bedene!! I morgen skal jeg begynde at forspire dahlia så jeg forhåbentlig kan nå at nyde dem noget tidligere i år og så er havesæson 2010 vidste officielt skudt i gang – jeg vil være at finde i haven de næste 6-8 måneder :)

Hov nej og lidt sjovt, da jeg var i haven i går vrimlede det frem med meget omtåget mariehøns i hele det ene bed, de så godt nok noget søvndrukne ud, hehe!