Det gør mig glad... / by Céline

Okay mandag formiddag – jeg ved ikke men jeg har brug for en lille ”pick me up” på humør siden og så det vel altid godt at huske sig selv på hvad der gør en glad, so here goes…

Min familie gør mig glad - de kan selvfølgelig være røvirriterende men alt i alt er de jo det bedste og det skal man måske lige huske sig selv på engang imellem midt i hverdagens trommerum.


Min have gør mig glad – alt arbejdet, livet, freden, skønheden, jeg elsker det hele og det er nok det sted jeg slapper bedst af og endda mens jeg knokler løs.
Havebøger gør mig glad - og måske især dem fra Claus Dalby, masser af smukke billeder og projekter at drømme om.

Min Iphone gør mig glad – Jeg har en ven der har det på samme måde som mig med sin Iphone og han sagde engang ”man bør ikke havde den slags følelser for en død ting, men det har jeg. Den gør mig glad fordi den kan så meget og er grunden til jeg har genfundet glæden ved musik, bøger og endda fik løst et seriøst søvnproblem. Jeg tjekker selvfølgelig mails, sms’er, taler i den, men jeg bruger den også til så meget, meget andet, den er super!!

Itunes gør mig glad – Alt hvad man ønsker at høre af musik og lydbøger og det allerbedste er at man altid kan få fat i det, bare uhh jeg har lyst til et eller andet og vups man har det med det samme!

Twilight sagaen gør mig glad – De bøger er den aller, aller bedste form for virkelighedsflugt der findes, jeg har læst dem, set dem og høre dem dagligt. De er super og alle bør genfinde sine stærke teenages følelser og læse dem, men skal være parat til at ”rulle sig i møget” ;)

Kaffe gør mig glad – Jeg elsker smagen, men også alle de ting der er forbundet ved en kop kaffe. Dagens første kop er ALTID skøn, café el. bare kaffe besøg med vennerne, aftenkaffe i sofaen med manden eller når man bare lige har brug for at vågne lidt ekstra op!

Hmm, jo tror jeg er i lagt bedre humør nu :)