Vinterferie... / by Céline

Åhh ja, så er det sørme mandag igen og hverdagen er vendt tilbage ovenpå sidste uges vinterferie. Ungerne er igen i børnehave og skole, Daniel er på arbejde og jeg prøver at komme mig lidt ovenpå den sidste uges bedrifter. Her en run down over ugen…

Mandag og tirsdag var ungerne hos mormor og vufar, så Daniel var på arbejde mandag mens jeg drak kaffe i STORE mængder med en veninde og fik drøftet verdenssituationen –men sørme om jeg ikke også fik en lille malingsrest med hjem af en farve som jeg totalt havde forelsket mig i derhjemme, så straks var jeg hjemme, før jeg begyndte at male vores øv grå skammel.

Tirsdag stod på IKEA tur for Daniel og mig, bare et par småting så vi kunne få sat de sidste spejle op på ungernes værelse og så smuttede den klassiske træskammel Bekväm til den nette pris af 79kr – har jeg fortalt jeg godt ka´ lide IKEA ;) Så vi hyggede bare rundt herhjemme, mens vi fik lidt skik på huset, nååå ja og jeg pudsede vinduer, hvilket jeg regner med der skal gå 3 år før jeg skal igen, nøj det var hårdt.

Onsdag fik vi sørme besøg af Mette Helena, som laver boligrepotager for blandt andet Bolig liv, hun havde kontaktet mig for noget tid siden om det var noget vi var interesseret i og ja det synes vi da kunne være rigtig sjovt. Så hun var her og ville riiiigtig gerne lave en reportage, vi blev enige om at gøre det til sommer så de også kunne få vores have med :) Ungerne kom hjem igen og vi havde en slappedag, med skammel samling og Oline.

Torsdag, kom 2 af mine veninder forbi og vi bagte chokolade cupcakes, hyggede og snakkede mens Sienna klædte sig ud igen og igen og Samuel var på National muset med farfar.

Fredag var dagen, hvor Sienna for første gang kom i biografen. Vi tog alle 4 ind og så ”Prinsessen og frøen” og det var et stort hit! Hun klarede det bare så godt og var dybt optaget af filmen plus slikposen, det var en rigtig go tur og hun vil så gerne i biografen igen, siger hun hele tiden, for hun ææælsker biografen hehe

Lørdag var vi til bedste Birtes fødselsdag og der blev leget med fætre og hygget den hele dag.

Søndag var slappe dag og blev brugt på ekstra lure og masser af Pippi på dvden.

Nu er stempelkande kaffen igen udskiftet med instant og hverdagen er tilbage, men det jo heller ikke helt skidt, her lidt billeder at unger og skammel...