Lidt lunt til kaffen... / by Céline

Ja ja, jeg sagde jo jeg nok skulle finde noget mere jeg kunne putte patchwork på ;)
Denne gang er det gået ud over stempelkanden, som har fået et fint mavebånd til at holde sig varm på. Patchworket er stadig lavet i romber, men i et mønster der danner en stjerne i midten, derefter er den gennemquiltet med 2 lag fleece, syet sammen med bagstykket og flappen til at lukke, to tryk knapper og den er færdig. Det lyder måske nemt og hurtigt, men jeg må indrømme de meget små patchwork stykker har taget sin tid at få styr på. Farverne har jeg holdt i orange/brune og blå for at kæde det sammen med vores musselmalet og element, men så sandelig også vores smukke Iittala Taika krus :)

Et hyggeligt lille projekt man sagtens kan lave i løbet af en dag og hvad mon jeg nu kan finde på…