Slappe søndag?... / by Céline

Søndag! Vel egentlig dagen hvor der skal slappes af, men også dagen hvor vi blev en del af det etableret Danmark og fik fladskærm ;) Og fik er så absolut ordet, vi har været så heldige at få det min far og Birte havde, men der ikke virkede til noget TDC noget el. hvad det nu hedder, så de valgte at købe nyt og vi fik deres gamle – yippi!! Daniel havde tegnet og forklaret mig hvor stor det var og jeg må indrømme jeg var begyndt at blive lidt bekymret – men det viste sig at det ”virker” mindre end det gamle og på INGEN måde er det. Mange sekunder gik der ikke, fra min far og Birte var gået, før de to mænd sad og skulle afprøve fladskærm, så den er stået på både Bond og Spiderman i ved noget hvor de rigtig kunne nyde og vurdere det ;)

Lige nu er Daniel og ungerne gravet sig gennem sneen og er taget et smut hjem til farmor og farfar, så her er faktisk ro og flad-fjerneren er slukke. Derfor virkede det jo til at være go timing for at være lidt kreativ, men jeg synes bare det er en af de dage, hvor jeg ikke kan være det, nogle gange kan man bare ikke få det til at fungere øv – men har da lidt billeder af den sidste hæklet pude jeg fik lavet færdig forleden og lidt søndagsbilleder af ungern. Ha en dejlig søndag...