Musik skal der til... / by Céline

Jeps, musik i livet eller rettere ørerne har der været, men faktisk har vi ikke haft et anlæg hvor vi har kunne sætte musik på siden vi flyttede for over 3 år siden. Den har stået på radioen i køkkenet og så har jeg brugt min Iphonen sindssygt meget det sidste år, men at sætte noget selvvalgt musik på og kunne lytte til det UDEN hørertelefoner har ikke været muligt og det har været savnet, i hvert fald af mig ;)
Ret skal være ret og faktisk står Daniels ikke så diskrete anlæg fra ungkarledagene i kældrene, sammen med meter høje højtaler – men uden og lyde alt for tøset, så passede det ski ikke rigtig ind på vores 82 m2 og hvornår er det også lige vi/han sidder og nyder musikken i dens helt rigtig hi-fi element, nop er ikke sket de sidste 7 år, som sjovt nok er Sammies alder.

Men nu kan vi igen fylde huset med selvvalgt musik, udsalgspengene fra mormor er blevet brugt på udsalg, Daniel fandt nemlig den skønne og åhh så dejlig hvid og lille Tivoli Audio DAB radio (og stadig med en OK lyd) på et rigtig godt tilbud, Iphonen er blevet forbundet dertil og jeg kan høre musik, radio, lydbøger og andet godt uden at være afskåret fra resten af verden og smadre mine ører :)

Glæden vil ingen ende tage, for jeg tror jeg har slået min egen rekord inden for at holde liv i en potteplanter (som ikke er en orkide) - min lyserøde julestjerne lever stadig og er nu over en måned gammel, faktisk næsten halvanden ;) Den havde lige en kritisk periode, men er igen gået i gang med at lave nye skud og stadig fin sart lyserød. Yes yes haveplanter ingen problem, men gik mig en potteplante og jeg skal nok slå den ihjel på en uge!