Gamle venner... / by Céline

Dagen i dag har været besøgt af 2 gamle og meget kære venner – nemlig solen, som jeg ikke husker hvornår jeg sidst har set, men det var en usøgt fornøjelse igen at se hende stråle og ikke mindst blive ramt af hendes varme ;)
Ja ja, nej spøg til side, den anden såkaldte ven er en pude, som jeg ser hverdag, men aldrig rigtig er blevet tilfreds med, er heller ikke sikker på jeg er det endnu, men ”less” har absolut ikke væres ”more” i dette tilfælde og nu hvor den ligne en lille sol går det i den rigtige retning. Den petroleumsfarvet fløjlen der før indrammet patchworket er udskiftet med orange m. hvide prikker og bagsiden er orange fløjl. Denne dag er næsten blevet ramt af to sole ;)

Og ja måske der lige er lidt stille på bloggen, men det er fordi jeg har gang i en heeeel del projekter, som jeg desperat prøver at færdiggøre, men lad så dette være dagens godbid for de kreative.