The big blue... / by Céline

Så blev ”the big blue” endelig færdig aka vores nye sengetæppe.

Det tog sin tid, men det værste har egentlig været at det tog uendeligheder at lægge romber i den rigtige mønster på gulvet og eftersom det fyldte sådan omk. 4*3 meter kunne det ikke bare blive liggende, så jeg måtte pakke det sammen et par gange.
Jeg har været lidt kreativ med fyldet i sengetæppet og simpelthen købt den billigste dyne i størrelse 2,40 x 2,30 i IKEA – 100 kr med fjerfyld og det hele, så elsker jeg ski IKEA og kan kun anbefale denne luksus løsning, som også giver pote når man bor i et meget koldt gammelt hus, det ski lækket at ha liggende ovenpå dynerne om natten. De blå nuancer er ikke delt op i hvor mørke de er, men mere hvilken blå det er, så det blev til 3 grupper, en i kobolt, en med lilla blå og til sidst en i turkise nuancer, op mod hovedgæret. Noget stof er der meget af og andet er der bare en smugle af, så det var en go mulighed for at få brugte de små stykker af ynglings stof der lå i gemmerne. Da patchwork stykket var færdigt, var det blot at locke det sammen med dyne og bag stykke, for til sidst at kantede jeg med gult kantebånd. Her vil jeg gerne slå et slag for gul, jeg elsker gule stikninger og kantebånd, det er bare den bedste farve til at samle farver og mønstre på og gang på gang ”redder” det hvad som helst næææsten ;)

Jeg synes det er blevet fint, der er selvfølgelig visse ting jeg gerne lige ville trylle om, men alt i alt er jeg tilfreds og det ser smukt ud i soveværelset med de to gamle puder vi før havde i stuen.