Art&Ghosts... / by Céline

Sjov historie, forrige sommer sad jeg og kiggede rundt på etsy.com (til jer som ikke kender det, så er det et gudested for inspiration) og faldt over et billede som jeg blev helt fortryllet af, det var et billede af en pige der stod i en valmuemark, fyldt med dådyr, sæbebobler og stemning, jeg husker bare så tydeligt det billede, men fik ikke gjort noget videre ved det.
Guderne ville så at jeg imellem jul og nytår sad og tøffede rundt på div. blogge og fik mig bare klikket videre og videre rundt for til sidst at støde på et billede der fangede mig og ender inde på en shop med denne kunsters billeder. Der sidder jeg helt overvældet af de fantastiske billeder og så står pige i valmuemarken der ski pludselig!
Helt høj af det + der var udsalg, fik jeg bestilt lidt derfra, der i blandt mit absolut yndlings billede fra hende ”Red Haired Twins” men også "Miss Lemon" og endda til den overskuelige pris på 15 $ pr. stk og det er ink. worldwide shipping. I dag, midt i min oprydning, kom de så og hvis de var smukke på skærmen, så er helt overvældende IRL, måtte absolut havde dem op med det samme, så selvom jeg pønser på at de skal hænge herovre ved Pcen, så pryder de for nu over Daniels arbejdsplads.

Kunsteren kalder sig selv Art&Ghosts, jeg kan ikke lige finde hendes navn, hvilket vidst er bevidst, men er man til drømmeverdener, natur, eventyr og dukkelignende figurer er det stedet at besøge.