Julens pynt … / by Céline

Det er nok ikke en hemmelighed at hverken Daniel eller jeg er de store julemennesker. Men ovenpå en lille øjenåbner oplevelse med Sammie og en skole opgave omhandlende jul og advent, kunne jeg godt se at vi vidst ikke fik julet helt nok herhjemme, i hvert fald ikke i forhold til at julen jo er børnenestid. Så jeg smuttede i kælderen og kiggede hvad vi egentlig havde og over to dage og en lille smule ekstra indkøb i IKEA, fik jeg pyntet stuerne, ungernes værelse og endda lavet lidt juledekorationer, ja ja var endda ude i at bruge ler helt ligesom i børnehaven ;) Jeg har nu gjort mit og i weekenden skal vi nok havde købt et juletræ, så kom ikke her og sig der ikke bliver julet hoho. Det skal dog lide nævnes at ingen af ungerne så meget som har kommenteret at jeg har pyntet op og det kan men så lige tænke lidt over ;)
Her dette års julepynt, jeg havde en drøm om noget lyserødt men så endte det alligevel med det traditionelle røde, det føltes mere rigtigt - gialanter i bedste Tord Boontje stil med dvs. smukke røde glas"kugler", små babuska julemænd og flettet hjerter ala perleplade er det bla. blevet til… Go' jul herfra!