Sammie 7 år nu... / by Céline

Ja så er endnu et år gået siden den stormende efterårsnat hvor vores skønne og smukke Sammie kom til verden. Vi stod allesammen op kl 6 for at nå at morgenhygge lidt inden det var skole tid. Morgenbrød på bordet sammen med hjemmebagte hindbærsnitter og gaver. Vi fik hygget godt mens Sammie pakkede gaver ud og blev rigtig glad for sit "hjemmekemi sæt", "mit første kredsløb" og bogen "den uendelige historie" - ja gaveønskerne er har ændret sig noget fra sidste år :)
Men efter morgenmad- og hygge var det afsted til skole og børnehave, så Daniel og jeg kunne gøre klar til at få 14 knægte herhjem.

Kl 1250 hentede vi og Anne, så alle drengene fra Sammies klasse og Hector og Sebastian som han har gået i Skovbørnehave med og er hans bedste venner.
Nå men afsted med Metro og tog med ungerne og hjem kom vi med 14 drenge der var godt gang i - desværre var vejret ikke lige hvad man kunne ha håber på, men de kom da lige en tur i haven inden vi gik op og fik lige brændt en smugle, meget lille smugle krudt af ;)
Oppe i lejligheden stod den på masser af leg, larm, pitabrød, pirat opgaver og film med popcorn og is til. Der blev leget lige til sidste mand skulle hjem og jeg skulle hente Sienna, som havde søgt tilflugt hos Ella og bare slet ikke ville med hjem igen.
Samuel synes det havde været en rigti god dag og var rigtig glad for sine gave ink. mikroskopet fra klassen. Jeg kolapsede på sofaen efter at ha hentet Sienna og sidder er mere el. mindre stadig ;)
Også er der billeder fra hele dagen...