Efterårs kreativitet... / by Céline

Ja lidt men godt ik, det er vidst sådan det hedder og også sådan det forholder sig, når det kommer til alle de kreative projekter som jeg gerne vil lave. Men hen over de sidste par uger er det blevet til lidt.

Vi er jo igang med at få lavet lidt om herhjemme, hmm det synes jeg altid vi er, men der er sket en smule på ungernes værelse. De har jo fået skrivebord og mangler nu lidt at sidde på og til det blev første skammel fundet i kælderen, også har jeg givet den en hynde betrukket med skønt patchwork i glade farver :) Så skal vi bare finde en skammel mere og havde dem malet og, og, og ....
I de sidste dage af efterårsferien fik jeg lavet lidt pynt til vores vinduer. Smukke stoffugle i dejlige mønstre, på snor med et væld af perler, blomster, klokker og sten, en til stuen og en til ungernes værelse :) Og endelig fik jeg sat bagstykke på min håndsyet og quiltet pude, synes den er blevet så fin i farverne, nu har den også bare ligget så længe uden, så det var godt at få det gjort - igen lidt men godt ;)

Også er vinterens strikkeri gået igang 2 stk. uldbukser til lilletrunten er det faktisk blevet til, men den lille dulle har så allerede ødelagt det første par - spørg mig lige om jeg var sur efter at siddet og strikket dem med mine sølle hånder også hun lige synes det er sjovt at pille i en samling, så hele buksen bare travler op til sidste, grrrr det pigebarn ;) Nå men her er det par der stadig lever og de er også fine.
Det var vidst alt for nu - næste projekt er betræk til den ny bygget sofa ...