Dullerne og lillebror... / by Céline

Hvis man spørg Sienna hvem der er hendes bedste ven, lyder svaret "Sammie og Ella-Bella" Og selvom Ella og Isabella jo er hmm 2 personer, så er det for Sienna en fælles betegnelse og bliver også udtalt sådan :) Ella og Bella er slyngveninderne fra børnehaven og ja vuggestuen, men de er jo lige blevet børnehave børn og de 3 duller er uadskillelige og leger sammen dagen lang.
De er 3 små bestemte piger og helt sikkert en håndfuld for personalet, men når det er sagt, så er de simpelthen så søde og helt fantastiske sammen.

En historie fra da jeg hentede Sienna i dag. Dulle 1, 2 og 3 sidder (selvfølgelig) ved siden af hinanden og spiser frokost. Ella i midten og hun er så heldig at havde en frikadelle med, men ikke noget med at sidde og spise den selv - sådan foregår det ikke, nej en bid til Sienna, en til Bella og lige en til Ella. Og det er sådan det foregår med dem - alle 3 er vidst ret glade for mad og de voksne i børnehaven fortæller at de sidder og udvælge det bedste fra deres madpakker også deler de det - også giver det mening hvorfor Sienna altid har mad med hjem, der skal stiles højere hvis det er den mad de skal spise ;)

Nå men i dag var jeg sammen med de 3 duller og deres mødre på legeplads også var Ellas lillebror også lige med. Jeg fik taget lidt billeder af dem, men nøj det var svært at få taget et fælles - bedre held næste gang. Men her er lidt med de 3 duller..... og lillebror ikke at forglemme :)