Børne- og ungelejr 2009... / by Céline

Så blev der lagt billeder og tekst fra forrige weekends karatelejr på klubens hjemmeside og sikke nogle fine ord om vores store knægt :)
Der er flere billeder på klubbens side, men her er lige dem med Sammie!

Børne- og juniorlejr
I Weekenden 5-7/9 blev der afholdt Børne- og juniorlejr i Vejen. Skolen havde 1 instruktør (undertegnet), samt 5 seje karatekaer fra børneholdet med. Trods det dårlige vejr blev det en rigtig god lejr. Alle 35 børn i alle aldre, gav den hele armen og klarede de mange træningspas, ikke mindst nattræning og sidste dags forhindringsbane, utroligt flot. Der blev udvist ægte kyokushin og fighter ånd.
Som på voksenlejren er børnene delt ind i grupper, med hver sin gruppesenpai. Også her giver det et fantastisk sammenhold og ansvarsfølelse så alle kunne deltage og få noget ud af træningen!
Skolen havde den glæde og stolthed at komme hjem med 2 medaljer, idet Samuel fik Fighterprisen, for at udvise ægte kyokushinånd, trods sine bare 6 år - han er bare utrolig den dreng!
Gruppekonkurrence blev vundet i suveræn stil af Gruppe1 - som William var med i - Godt gået William! Stort tillykke til begge!
Også STORT tillykke til Nicolai, Lucas og Christian, der også gjorde en fantastisk indsats og udviste masser af styrke og udholdenhed.
Alle var enige om, at godt nok er det hårdt at være på lejr, men det er også FEDT - Så vi kommer alle igen næste år!

Osu
Senpai Diana