Bedste fighter... / by Céline

I weekenden var Sammie for første gang på karatelejr, men det var også første gang han tog hjemmefra i så lang tid, det var nok på trods af det, værst for moderen.
Han havde været halv skidt trosdag og fredag og havde derfor været hjemme fra skole så han kunne blive frisk til karatelejren. Fredag pakkede Sammie og jeg hans mange, mange ting - karatedragt, trænings hansker, benbeskyttere, træningstøj, badetøj, sovepose, underlag og så meget, meget mere :)
Kl. 16 kørte han med en af sine træner Diana og 4 andre knægte mod Vejen idrætscenter, hvor de skulle tilbringe weekenden med massere af karate, sjov og sundhed. Vi hørte fra ham 2 gange i løbet af weekenden og begge gange sagde han, han havde det godt, søndag måtte han dog indrømme af han savnede mor - men mor savnede så absolut også ham og havde haft ondt i maven det meste af weekenden.
Søndag hentede vi en træt lille knægt der sagde "osu" til alt og med en medalje hængende om halsen - for han var blevet kåret som "bedste fighter" på lejeren, den eneste pris der var givet ud over 1. plads medaljer. Diana fortalte at han havde klaret det fantastisk, været så sej og vundet alles hjerter - vores lille 6 årige knægt er absolut ved at være stor!! Sammie fortalte stolt, at han havde lagt sig til at sove når det blev sagt, børstede tænder, skiftede underbukser, spiste masser af salat - for det er sundt og gjort alt det mor her, havde terpet med ham inden.
Diana lovede at lægge billeder på nettet, når hun lige er ovenpå igen, det havde vidst også været en hård weekend for hende, men indtil de kommer er her weekendens program i hvertfald.