I Louises kolonihavehus... / by Céline

Endnu en kort uge er ovre og den lige så lange weekend, der fugte den. Og lidt skulle der jo ske i den lange weekend, så vi besluttede at tage ud og se Louises nye kolonihavehus lørdag. Haveforeningen ligger lige ude ved RUC, faktisk på vej hvor STOF & STIL (der hvor jeg køber meget af mit basis stof) ligger, så det var jo dejlig nemt at finde.
Louises hus er dejlig stort, med rigtig køkken, stor stue, soveværelse, gæsteværelse, badeværelse og bryggers, der er endda en kæmpe stor terresse rundt om det halve hus, og den blev brugt ivrigt i det skønne vejr.
Vi havde lovede at tage lidt have redskaber med, da Louise gerne ville fjerne noget at en død bambus *LOL* ja right, det lod sig ski på ingen måde lige gøre. Daniel kæmpede i en time og med meget lille udbytte,der skal vidst større maskiner til, med de rødder.
Efter lidt arbejde i haven, spiste vi frokost på teressen og nøde at de mørke skyer kun blev ude i horisonten, mens vi sad i strålende sol. Ungerne løb omkring i haven, Sammie lave opfindelser og brugte al Louises tape, mens Sienna bare tullede. Midt på dagen kom Louises søster, Pia, forbi med hendes søn på knap 3år, Benjamin, så der var godt gang i haven mens vi knoklede for at få lidt skik på den. Louise fik vist hvad der var skvalderkål og fortalt hvor vigtig det er med vanding ;), jeg plantede om og fjernede ukrudt, mens Daniel tog sig af alt det hårde arbejde. Det var skønt at gå og nusse i haven og der skete da også en del.
Efter meget leg og havdearbejde tog vi hjem af, godt trætte og beskidte!
Louise fortalte at hun var blevet ved i haven til kl. 11 om aftenen, så der var virkelig sket noget.