Sammies overnatning i skoven ... / by Céline

Som det vidst efterhånden er blevet tradition i skovbørnehave, får de største unger, dem der skal starte skole efter sommerferie, lov til at overnatte en nat oppe i skovenhuset, hvilket Sammie har set frem til siden sidste sommer :) Så det var med stor glæde og en meget tidlig morgenstund han vågnede og skulle af sted. Godt op pakket med sovepose, soveunderlag og en rygsæk spækket til randen med alt fra tandbørste til spiderman figur blev han afleveret i børnehaven, med humøret i top.

Det der skulle ske var, at de store unger sammen med Torben, Lucas og Lisbeth, skulle blive deroppe, når de andre tog hjem også skulle de havde spegetthi med kødsovs, se tegnefilm og en masse andet hyggeligt - nå ja også skulle de jo selvfølgelig sove der.

Lørdag morgen tog Daniel, Sienna og jeg bilen op for at spise morgenmad med de andre forældre og alle ungerne. Sammie og ja dem alle vidst havde haft en dejlig aften og havde hygget og sovet godt- det blev dog fortalt at Sammie ikke havde været til at få i seng og sove, men det kunne vi jo godt ha fortalt dem- for sådan er det jo altid hihi.

Alle forældre havde taget noget morgenmad med og det var masse af lækkerier, selvom de hjemmebagte kanelsnegle og nutellaen vidst var det største hit hos ungerne.
Så der sad vi alle på bænke udenfor og nød det fantastiske vejr, morgenmaden og sludret med hinanden mens ungerne stadig leget og ja primært spiste nutella madder og snegle ;)

Samuel og Hector var som altid på eventyr og Sienna trippede efter og udforsket stedet, sandkassen og ja følte sig åbentlyst rigtig godt tilpas i skovens omgivelser.
Vi fik pakket alle de ting som Sammie ellers har haft der oppe sammen + overnatnings udstyret, fremvist hvor der var blevet sovet og sagt farvel til stedet. Sammie fik en sidste rift så alt var som det skulle være ;)

Efter et par dejlige timer pakket vi alle sammen sammen og tog hjem ad igen, alle med hver vores store unge, der nu kun havde under en uge tilbage i skoven. Hvor blev tiden dog af.