Fra skov- til SFO-barn... / by Céline

I år er jo året hvor Sammie skal starte skole og på Frederiksberg foregår det sådan at, børnene slutter børnehave 30. april og starter SFO 1. Maj.

Torsdag d. 30 april blev Sammie for sidste gang afleveret i børnehaven, de var som normalt af sted i skoven, men kom tidligt hjem til afslutning.
Så der stod jeg og så ungerne komme fra skovbussen en sidste gang, men lidt af en klump i halsen. Humøret var ellers i højt og solen skinnede fantastisk, så forældre, børn og voksne samleds i Skovens hjørne på legepladsen, hvor der var kaffe, kage, saftevand og gaver til de voksne.
Ungerne legede på legepladsen, mens de voksne snakkede og alt kagen blev spist. Der var blevet t-shirts til alle børene, med håndaftryk og navne på alle dem der gik ud.
Som tiden gik blev det dog tid til at sige farvel til hinanden, nogle græd, men de fleste var egentlig i rigtig højt humør. Der blev krammet farvel og vi trissede forsidste gang hjem ad med Samuel som børnehave barn.

Som om det ikke skulle være nok for os forældre ;) startede knægten jo næste dag SFO. Vi tog alle 3 over og afleverede Sienna, og gik så de 50 m over til skolen i det skønneste solskin. Samuel blev afleveret til GUL gruppe, han vinkede glad farvel og døren blev lukket.
Vi tog hjem og ryddet lidt op for igen at vendte tilbage kl. 12, til en dreng der var fuldt optaget af at lege og slet ikke havde tid til at sige hej. Kort sagt, det var gået super godt og Sammie havde bare tromlet der ud af - ingen grund til , at moderen, havde været så bekymret :)
I højt humør og højt syngende om "moar, jeg vil gerne ha at du siger goddag, til min nye ven, han hedder Sigurd" smuttede vi i Frederiksberg centeret og kiggede på skoletasker og Sammie fik en lille "jeg er startet SFO" gave -vi sluttede eftermiddagen med et cafe besøg hvor Sammie leget med nogle fra SFOen og mor og far slikkede solskind. Stor dreng vi har os!!