Køjeseng... / by Céline

Sammiemusen er jo lige om lidt en skoledreng, hvordan tiden kan være fløjet sådan af sted er jo ikke til at forstå - hvor er min lille baby blevet af ??

Nå, men i den forbindelse har vi gerne ville gøre ungernes værelse mere skole venligt, med skrivebord osv. Men pladsen manglede, så vi havde længe talt om en køjeseng til ungerne, så vi kunne få lidt mere gulvplads.

Sammie var helt med på den ide og ville såååå gerne havde en køjeseng og da han jo også er den mest forkælet unge i verden har han/de jo fået det ;)
Så vi måtte til Lyngby for og se på den og var alle solgt til denne model. Så nu har ungerne seng i str. 90*200, så der er masser af plads til leg også i sengen.

Men lidt blegt er det blevet derinde efter den er kommet, så vi må finde på noget så det ikke er alt for hvidt. Jeg har her i påsken gjort et forsøg ved symaskinen og det er blevet til et betræk til hynden på bænken (som er et hit og siddet og se fjernsyn på ;)) og en rigtig fin patchwork pude, med det samme lilla fløjl på bagsiden som på undersiden af hynden. Tilgengæld er den store runde patchwork puf røget, med et lille stik i mit hjerte ;)

Så mangler vi bare skrivebordet og nogle andre småting.

OBS OBS OBS!!!! 
Denne køjeseng er fra, Et hjem - se link her!!
Den lille bænk for enden er fra ILVA, købt for længe siden :)

Håber det hjalp aller jer derude der bliver ved med at skrive til mig ang. det ;)