SøskendeKÆRLIGHED!! / by Céline

Vores 2 "små" dejlige unger overrasker mig gang på gang.
Der er jo 4 år imellem dem og vi var da bange for at de måske ikke ville få sååå meget ud af hinanden, men, men, men... De er ski så glade for hinanden og det blev meget tydeligt i den forgangne uge, hvor Samuel var én dag hos mormor.
Vi havde en lille Sienna der ikke kunne sove om aftnende, fordi Samuel ikke kom og gav hende godnatkys og kram - hun blev ved med at kalde på ham! Dagen efter fortalte mormor så at Samuel simpelthen havde savnet Sienna sådan og havde lavet aftale med mormor om at hun altså skulle med fremover. Det sidste inden han sov og det første da han vågnede var om at han savnede Sienna - hans ellers til tiden røvirriterende LILLEsøster!

Og nu hvor de er sammen igen, jaaa Sienna er glad igen og Samuel opfylder hver et ønske af hendes, også selvom mor og far siger han ikke må, for ellers bliver hun jo ked ;)
Selv i søvne og på trode af snot og hoste råbte han om aftende "jeg vil bare hjælpe Sienna..." hmm den lille trunte har virkelig fået sig en rigtig storebror og hun udnytter det til dets fulde ;) Den tur hos mormor alene fik vidst sat nogle tanker i gang hos den store dreng.
Billederne er taget da de igen var forenet og gjorde klar til fastelavn sammen ;)