Nytår... / by Céline

Vi må desværre erkende at vi er gået igennem julen og nytåret med den ene gang sygdom efter den anden. Nytårsaften blev desværre heller ikke forskånet, så vi måtte desværre melde afbud på vores nytårsplaner og tage en MEGET stille og rolig aften hjemme på sofaen.
For os voksne, gik dagen med lidt ekstra lure og i sofaen mens ungerne tondsede rundt og det gik ikke stille for sig. Der blevkæmpet, leget Ninja Turtels og Samuel lærte Sienna Kung fu :)
Som aften skred frem, fik vi lavet noget mad og stille og roligt spist os igennem en hmm halv kedelig nytårs middag. Efter middagen så vi alle fire "Der var engang en dreng, som fik en lillesøster med vinger" en Vigger/Rasmussen film, den var super god, Samuel var meget oprørt over at nogle ville skære hudlapperne/vingerne af lillesøsteren og levede sig godt ind i rollen som storebroen/helten ;)

Trods det var en god film faldt jeg i søvn på sofaen og vågnede først op nogle timer senere. Der sov Sienna og Samuel og Daniel sad inde i Samuels seng og så Indiana Jons. Klokken nærmede sig 24, men Samuel faldt desværre i søvn en halv time før - så det blev heller ikke i år han fik set al fyrværkeriet. Tilgengæld var der pludselig en lille stemme der kaldte på mor og far kl 20 sek. i 12, så var lilletrunten vågen. Hun kom ind og så al den flotte fyrværkeri, som vi kan se ud over, da vi jo bor så højt., hun var helt vild med det og ville bare havde mere og mere. Det nye år var nu officielt og ved en et, halv to tiden gik vi alle i seng.

Intet er jo så skidt at det ikke er godt for noget, så pga. den megen sidde i sofaen tid har jeg nået at strikke næsten to par uldbukser til Sienna. Det første par blev taget i brug i dag, af en meget klatten Sienna, der måtte afspises med vingummier for at holde humøret højt. Det er nemlig hende der er syg lige nu, vi håber rigtig, rigtig meget det er den sidste omgang!
Til sidste skal i alle ønskes et rigtig godt og lykkebringende nytår.