Julen 2008 / by Céline

Så er julen jo næsten ovre, sikke tiden flyver af sted ;) Men lige et billed af årets juletræ, hvor Samuel har været med til at lave noget af pynten. Vi laved fek.s perleplader der lignede flettehjerter og fine fugle i stof, med palietter :)
Vi holdt juleaften hos Anne og Leif i år, men mor og Henrik, mormor og moster var også med - så vi endte med at være rigtig mange, da Daniel mormor også kom, ja faktisk hele 11 styks :)
Det var en rigtig hyggelig dag og aften, selvom Samuel startede dagen med at havde det skidt og kaste op, måske det var spændingen? Henrik og Leif havde været fælles om julemaden, nå ja lige på nær ris ala mande, som Daniel helt selv havde lavet i år!
Aftenen gik med pakkeleg, spisning, dansen om træet og masser af pakker, især til ungerne ;)Samuel fik en masse gode film, spil og Ben Ten ting. Sienna fik bl a. en fin dukkeseng til Sille og jeg havde lavet et sengesæt til den i patchwork, det blev ret så fint også kan lilletrunten rigtige putte Sille. Vi tog hjem ved en 23 tiden og begge unger faldt i søvn på vej hjem i bilen, hvilket jo ellers aldrig sker.

1. Juledag var vi hos far og Birte til julefrokost, Margit, Kent, Lucas og Noah kom også. Det var super hyggeligt og med mad til flere dage. Ungerne fik rigtig leget igennem og vi var alle trætte og mætte da vi vendte snuden hjem ad.

2. juledag var der famillie hygge hos Daniels onkel. Jeg kom dog ikke med der, da jeg havde brugt det meste af den forgående nat på at kaste op - Øv så kom vi heller ikke igennem denne jul uden sygdom og Sammie tog så lige en gang falskstrubehoste her i nat - så de sidste dag har været hårde og der er godt brug for afslapning, så det er dejligt vi først skal tilbage igen den. 5. januar.

Rigtig go´ bagjul herfra til jer allesammen!