Sammies fødselsdag / by Céline

Vores store dreng, blev hele 6 år her den 28. oktober. Det er ufatteligt som tiden er gået siden den stormende aften han kom til verden, for nu hele 6 år siden.
I år var det jo sidste fødselsdage mens han går i børnehave, så både mor, far, Sienna og mormor klemte sig sammen i mormors bil og satte kursen mod Birkerød og skovbørnehaven. Med bragte vi en STOR chokolade kage til både unger og voksene.
Det var skønt at se ham i hans vante omgivelser og se ham lege med alle de store knægte. Det er svært at forstå denne frie tid snart er forbi og han så skal være skoledreng.
Vi fik leget med ungerne udenfor (Daniel var meget populær hos de små piger, hihi) og jeg fik taget en masse billeder af det hele. Mormor og Sienna sad hånd i hånd og tøsefrøs over på bænken, men det var virkelig også koldt, en rigtig frisk og klar efterårsdag, men meget smuk!

Så blev der sunget fødseldagssang, spist kage, leget og fjollet lige til skovbussen kom og vi satte næsen mod Valby - godt klemt i den lille bil ;)
Resten af dagen gik med flere gaver og fars lasange til aftensmad, som Sammie havde bestildt! Også var den lange dag ovre :)