LAD MIG FOREVIGE DET DER GØR JER UNIKKE! by Céline
Okay hmm lidt underligt at være tilbage herover på Strawberry Life, men det er fordi jeg saver jer over på min nye blog eller som jeg kalder den min Everyday Magic Journal ;)

Jeg har nemlig noget nyt at fortælle så jeg ville sikre mig jeg også fik det fortalt til alle mine gode gamle følgere herovre!


For som noget nyt tilbyder jeg nu at lave famillie shoot, som jeg kalder dem, i Københavns området!

At dokumentere familieliv og fortælle historier gennem billeder er det jeg elsker mest! Det tror jeg jeg har bevist gennem snart 7 års tro blog tjeneste. Så hvad med at jeg foreviger dine?

Lad os sammen finde et smukt sted, hvor I for eksempel kan gå en afslappet tur eller blot være, mens jeg tager billeder af det, der gør jeres familieliv helt unikt.

Har I brug for hjælp til at finde et godt sted, kender jeg en masse og jeg guider jer mere end gerne inden, i hvad der fungere bedst på billeder. Men vigtigst af alt, synes jeg jo, er at I skal være jer selv - for at vise jer som unik familie er jo formålet!
Tiden flyver afsted, så husk at fange de små øjeblikke og gem dem - de er ubetalelige!

For at gøre det hele lidt nemmere har jeg oprettet en shop hvor jeg løbende vil lægge datoer ud, men hold jer ikke tilbage for at kontakte mig for andre datoer eller spørgsmål!

Du finder min shop i toppen af mit nye sitet www.celinehallas.com under "book et shoot" eller her !
og du er altid velkommen til at kontakte mig på celinehallas@gmail.com

Jeg håber meget jeg får lov til at forevige din fantastiske familie ...og at ses over på mit nye site.

xo Céline


Jeg flytter... by Céline

I dag sad jeg og skulle til at skrive et indlæg der skulle handle om de sidste 14 dage og mens jeg sad og kæmpede med det, gik det op for mig at det var tid til en frisk start.
Så i stedet for at gøre alt halvt så flytter jeg nu rigtig over på

www.celinehallas.com/journal

Det kommer til at være på en ny måde, en mere lige til måde og kortere måde og meget mere hyppigt på denne måde.  Noget der overhoved ikke ændre sig er fokuset på hverdags magien og derfor har den også navnet Everyday Magic Journal og jeg er sikker på at det fra denne platform bliver hverdags magi igen  - istedet for måneds magi ;)

Alt det der ligger her bliver liggende her, jeg flytter det ikke med, for det høre hjemme her - men jeg har link til der hele over på den nye. Tak for de sidste næsten 6 år Blogger - og vi ses over på www.celinehallas.com

Hov og husk at tykke på det lille hjerte/likes over på det nye site, så jeg ved i er der og i får lidt kærlighed!


På tur i Danmark - part 2... by Céline

Nå men jeg fik aldrig fortalt færdig om vores tur gennem Danmark.
Søndag vågnede vi op efter en go lang nats søvn og vældede ned og spiste af den store buffet til vi ikke kunne rumme mere og der sad vi så igen og slappede af mens ungerne hoppede som sindsyge på hoppeborgen - ja roen blev kun lige afbrudt af at Sammie fandt på at kravle op på borgens væg, for så at kaste sig i frit fald over på den næste væg.
Men selv det lærte vi at slappe af til og efter de havde hoppede i virkelig lang tid ( hvordan holder de maden i maven) gik vi ned på værelset hvor jeg begyndte at pakke mens Daniel og unger gik en tur i poolen og træningsrummet.

Først lige inden sidste chance for udtjekning fik vi snøvlet os færdig og sagde pænt tak og farvel til Scandic og drog videre på vores eventyr i Danfos Universe, der ikke lå langt fra hotellet.

Turen var ikke så lang, men det føltes lidt som om vi kørte ude i ingenting og pludselig var der nogle flad hvorpå der stod Universe og vi var der - lidt sjov oplevelse når man kommer fra København.
Det var dog en overvældende oplevelse at træde ind og blive mødt af den smukkeste sø med den vildeste blå kube i, hvor vandet væltende ned af. Den var meget tillokkende og oplevelser derinde var absolut også overvældende. Jeg kan næsten ikke beskrive det, men at være inde i kuben var overvældende, måske var det musikken og det blå lys, men det var som om pludselig at være i en anden verden. Du kan se mere om den her - men selv det beskriver overhoved ikke følelsen!

Vi var jo altså afsted dagen før ca. alle skulle starte skole, så der var ikke mange, hvilket passede os vældigt fint. Vi oplevede på ingen måde halvdelen på de 6 timer vi var der men alt vi oplevede var fantastsisk. Daniel og Sammie kørte Segway (flere gange), Sienna mødte, krammede og fik en kogle af Pixiline, der også havde sin helt egen by. Der var den gamle gård hvorpå Danfos er skabt, gravkøer man måtte bruge, 5D film og uendeligt meget mere. Men oveni alt det, så var der også smukt, der var blomster og bede overalt, det var nærmest som en lille botanisk have man gik rundt i. 

Vi var der som sagt i en 5-6 timer før vi blev nød til at vende bilen mod København, men for ungerne var det slet ikke nok, de har nærmest dagligt spurgt hvornår vi kan tage tilbage - det sker altså ikke normalt. Men vi glæder alle til igen at vende tilbage til sønderjylland og gå endnu mere på oplevelse <3 p="">

På tur i Danmark... by Céline

Hvis man kende mig, vil man vide at jeg helst ikke bevæger mig udenfor København kommune, det er her jeg har det bedst.

Men i weekeden pakkede vi den lille gule bil og satte kursen mod Sønder Jylland og nye eventyr. Vi kørte igennem et Danmark som var på vej hjem fra sommerferie og marker der var gule af korn. Vejret skiftede fra sol til regn og da vi nærmede os Sønder Jylland igen til sol.

Virkelig sultne ankom vi til Flensborg hvor vi parkerede bilen og fik os en wienersnitsel. Mætte gik vi byen rundt. Jeg indrømmer jeg ikke havde forventet meget, sagde jo jeg mest bare er til København, men byen overraskede virkelig. Den var smuk, virkelig hyggelig og må lige lige sige at jeg er vild med deres butikker - der er nu noget over tysk orden, som jeg har en svaghed for og alle de øko produkter, suk det kunne jeg godt savne herhjemme.

Vi shoppede og nød virkelig byen. Det er en af den slags byer hvor man tænker man kun har skrabet overfladen og man skulle ha været nede i alle de bitte små gyder, for at opleve endnu mere. Men det var lørdag og klokken var ved at være rigtig mange, så vi valgte at sige på gensyn til Flensborg og køre mod Sønderborg hvor vi skulle sove.

På vejen gik solen ned mens vi kørte langs vandet i Sønderborg, det var så smukt at man måtte stå ud af bilen og se det rigtig. Ankommet på Scandic Hotel, fik vi læsset alt vores oppakning ind på værelset og selvom Samuel og jeg overvejede om vi blot skulle blive på værelset og se Hobitten i fjensynet, gik vi ned og fik os en gang højreb i restauranten.

Efter kort tid sad Daniel og jeg der tilbage, helt mætte på oplevelser og trætte af turen og spiste i ro mens ungerne, stadig fyldt af energi, tonsede rundt lige udenfor vinduet på den store græsplæne i mørket.

Ikke lang tid efter sov alle mand tungt og godt ;)GIVE AWAY: Huaweis Ascend P7 mobil by Céline

I forlængelse af og med stor inspiration fra mine to forrige indlæg, er det med stor glæde jeg har muligheden for at give een af jer muligheden for at tage endnu bedre mobil billeder.

På mandag trækker jeg lod om en Huaweis Ascend P7, den jeg skrev om her.
Det eneste du skal gøre er at skrive i kommentar feltet, hvad du ser som mobilfotografiets største fordel.

Jeg selv har efterhånden brugt det meste af sommeren på at forbedre mine evner inden for mobilfortografering og jeg er blever ret hooked.
Her er nogle flere billeder fra vores ferie, alle igen tage og redigeret med VSCO.
Ferie udfordring by Céline

Sidste år var jeg meget dygtig til at få blogget fra vores ferie - not so much i år.
Som sagt før kæmper jeg med ord for tiden, til gengæld mangler jeg ikke billeder og denne sommers udfordring til mig selv er mobil fotografi. Noget jeg ikke har gjordt mig meget i da jeg er glad for at fordybe mig i noget se hvor langt jeg kan komme med det.
Efter at ha brugte de sidste par år på at blive bedre til mit "rigtige" kamera synes jeg nu der er plads til at lege nu og mit valg er faldet på VSCO cam og dens mulighedheder i kamera delen og redigering delen.

Der ligger endda også en portfolie del i denne app, hvor du kan uploade dine egne billeder, men så sandelig også blive inspireret af andres og alt dette fra mobilen.

Min netforbindelse her i Frankrig er ret så ustabil, hvilket også gør det ret tidskrævende at lave et blogindlæg, så det nemmere at kunne uploade fra mobilen til min VSCO når der lige er netforbindelse og udvalgte kommer også på min -  for ikke at forpeste folk med en million Sienna billeder, så ikke lige så mange ;)

Her kan du se nogle af mine favoritter fra den seneste uges tid og ellers besøg gerne mit VSCO grid - for mere inspiration til appen og for at se udviklingen <3 comment-3--="" nbsp="">


Test af mobilkamera... by Céline

Så det tid til at teste og endda noget af det jeg er aller gladest for at udfordre - nemlig kameraer, godt nok mobilkamera, men for de fleste er det nok det vigtigste der findes.

Så de sidste par uger har jeg testet Huaweis nye Ascend P7 mobil, som selv siger det er mobilen til dig der elsker at tage fotos til Instagram og bloggen - også på farten.

Men er den så det?
Det hurtige svar er JA! Men jeg vil da gerne uddybe ;)

Mobilen har en masse tekniske detaljer som jeg egentlig er ret sikker på 99% af brugerne er helt lige glade med. Så jeg vil gå til det på en anden måde og fortælle om det der er vigtigt når man bruger en mobil netop til IG og bloggen.

- Er den hurtig at få taget et billed med? Vigtigt når ungerne nu lige laver noget fantastisk.
Ja, det må man sige. Du trykker bare 2 gange på volume knappen og billedet er taget. Bare peg og skyd, det er ligegyldigt om den er låst, du får billedet ;)

- Er billederne i go kvalitet?
Ja, det er de absolut!! Selv på front kameraet, får du en virkelig go kvali, langt bedre end på Iphone. Så nu kan du se skarp ud på dine selfies og groufies.

- Hvordan er skærmen?
Den er virkelig flot og STOR, billederne står knivskarpt og hedder det, med krystalklare farver.

- Hvordan med redigering?
For ja det gør vi jo altså også selvom det er mobil billeder. Jeg bruger VSCO Cam, det er nemt og godt og kan hentes i Play butikken, den er gratis, men der kan købes ekstra filtre. Og det er langt nemmere få denne store skærm end på den jeg plejer at bruge må jeg nok indrømme.


Hvad kan jeg ellers sige. Jeg kan personligt godt lide jeg selv kan gå ind og bestemme ISO tallet. Jeg er ikke så meget til at man bruger det de kalder Skønhedsniveau, jeg synes ikke selv jeg bliver skønner af at få udglattet alle mennskelige ansigtstegn - men hey det har mit rigtige kamera også og det er absolut også slået fra ;)

SÅ ja det er en mobil med et virkelig godt kameramobil - nemt og ligetil og LANGT billiger end en Iphone fx.

Her kan du se lidt af de billeder jeg har taget med den - og tilsidst lige et billed af mobilen, så du kan se dens pæææne design ;)

En gave... by Céline

Først vil jeg gerne takke jer for jeres søde ord ang. mine tanker, i det forrige indlæg. Jeg er dog stadig ikke helt afklaret med hvad jeg gør ;)

Men i hvert fald så ville jeg dele med jer at jeg har lavet et site, det er dedikeret til mine fotos og opgaver i forbindelse med dem.

Jeg er blevet kontaktet end hel del gange på det sidste om jeg laver familie portræserier, altså den slags hvor man går en tur og fanger de øjeblikke der dukker op på den - og ja det kan jeg sagtens... når jeg har tid ;)

I hvert fald synes jeg selv det er en fantastisk gave at give sig selv og sine kære. Derfor tog jeg også min lille familie ud på en lille aften tur i forrige uge, for at fange den magi der opstår på den slags. Og selvom alle mand var meget trætte, ja så er juli måneden hvor næsten alle bedsteforældre har fødselsdag og billeder skulle der tages ;)

Her er et par billeder fra turen, men hop over på www.celinehallas.com og tjek hele serien her - måske var det også en ide for din famile.Splittet!... by Céline

Jeg er en splittet pige!
Jeg kæmper med at finde en balance mellem mit eget og noget andet der jo også er mit - nemlig Enfants Terribles Magazine. Hvordan jeg skal få det til at fungere ved jeg ikke helt endnu, har du en ide, så kom gerne med dem.

Men i hvert fald har jeg meget svært ved at finde tiden til at få postet her og der. Samt det faktum at jeg tit helst vil poste om billeder og ikke så meget om ungerne og so - selvom det jo tit hænger sammen. I hvertfald har jeg tit dårlig samvittighed når jeg poster mange billeder...

Som sagt har du et løsningsforslag så kom endelig med det <3 div="">

Også lige lidt billeder fra Sienna og min jorbær-plukke-tur, et par fra vores Louisiana tur, fra da hele familien tog ud for at tage billeder til fødselsdag gaver - mere om det senere tror jeg og blot et af en varm Sienna!
Sankt Hans... by Céline

I år var første gang siden vi fik børn at vi var ude og se bål til sent. Endelig er ungerene store nok til at være oppe længe nok til at opleve det rigtigt.

Vi tog i Frederiksberg Have, med resten at Frederiksberg og omegn, men trods de mange mennesker fandt vi et lille hjørne under grandtræerne, hvor vi kunne nyde både bål og himlen.

Der var smuk sang og haven emmet af glæde og midsommer. Klokken blev mange og himlen mørk, før vi vendte hjem ad - men jeg glæder mig allerede til at nyde det igen med ungerne næste år. Der er nu ikke meget der er så dejligt som bare at sidde og nyde nuet og den indre ro, en lun sommeraften!Vi er her stadig... by Céline

Sidste indlæg handlede om at Sienna var blevet syg, men heldigvis var i bedring - desværre sluttede den historie ikke der og vi har igennem 4 uger været alt, alt for meget på Hvidovre Hospital.

Hun fik tilbagefald og følgesygdomme i noget der føles som det uendelige. Hver gang vi tænkte nu er vi på rette vej, vågnede hun op med noget nyt og det er ikke andet end 3 dage siden hun igen var på hospitalet.

Men jeg håber at nu, nu må det være i bedring - imorgen er sidste dag med 3 omgang penicilin og mo ikke kroppen generalt får det bedre når den ikke skal ha det mere - det håber jeg i hvertfald!

Der er sket massere mere i denne periode, det er jo ikke sådan at livet står stille. Et nyt issue af Enfants Terribles Magazine har set dagens lys, vi har oplevet Sammie på det hvide lærred for første gang og meget, meget mere.

Hvile... by Céline

I sidste uge blev vores lille Sienna pludselig meget syg.

I løbet af timer gik hun fra at have lidt ondt i benene, til voldsomt hævet ben med store smerter, som hun slet ikke at kunne stå eller gå på og store blodspringninger over det hele.

Det viste sig at være en reaktion på en halsbetændelse, en overreaktion fra kroppen, en autoimmuen syg ved navn Henoch-Schönleins purpura. Det blev til mange timer og dage Hvidovre, men hun er kommer sig utrolig hurtigt.

Det har krævet hvile og ro, noget der ikke kommer nemt til hende, men det lykkedes nogle gange at holde hende i ro. Haven er go på det punkt, her kunne hun slappe af og tegne lidt, mens havetigeren kom forbi og insisterede på at blive nusset.

Vi er så lykkelige for at hun kom sig så hurtigt og det ikke var noget varigt, mange tanker når at køre igennem hoved, inden man få svar.

Sat på hø... by Céline

Nogen har måske lagt mærke til at jeg/vi ikke tester så mange ting på bloggen mere, (nogen har måske endda lagt mærke til der er langt mellem indlægende) Hvilket nogen har ret i.
Men det er et valg jeg har taget selvom vi altid har haft meget sjov med begge dele. Valgt er taget pga. mangel på tid, ikke fordi jeg ikke vil nogle af delene mere.

MEN trods det faktum at jeg havde sagt nej tak til mere test, tillod en venlig sjæl sig alligevel lige at spørger om det nu også gjaldt dette. Nemlig test af Naturmælks produkter og til dels deres oste - den venlige sjæl, var spot on, det kunne jeg ikke sige nej tak til.

Naturmælk står for alt det jeg godt kan lide i mad produkter, det er øko og noget endda biodynamisk, er familieejet af de 31 landmænd der står bag og de laver velsmagende uprætentiøse produkter. Og du kan selvfølgelig finde mere info her.

Så i den sidste måned har jeg og familien spist os igennem denne kasse. Nogle af produkterne bruger vi dagligt, men jeg må indrømme at jeg er lidt oste forskrækket og har holder mig til meget få. Derfor var det fantastisk at få lov til at prøve deres forskellige oste, fx Hø-osten og meget heldigt at Maria fra Vanløsebluse kunne hjælpe mig med nogle dele af pakken. For jeg vidste ærlig talt ikke hvad jeg skulle stille op med en røget ost, men det vidste Maria! Mange der  har været forbi har også nyt godt af omelet med den i, istedet for bacon - alle takker for ideen ;)

Så derfor vil jeg ikke lade som om jeg er noget madgeni eller bare gennemsnitlig god og sender jer videre over til Vanløse blues for opskrifter og ideer, det er hvad jeg gør. Find hende her!

Hvad jeg kan sige er alt jeg har smag har været fantastisk og hvis din opfindsomhed er ligeså lille som min, så kan jeg sige at selv sammen med en skive æble, så smager Hø-ost fantastisk, med sin tørre, salte koncistens og smag ;)Re-redigering... by Céline

Jeg havde taget nogle billeder til et Label Love indlæg, over på Enfants Terribles Magazine blog.
De var egentlig ret farverige skrappe i farverne, hvilket irriterede mig lidt, naturen er lidt skarp i farverne lige nu, sådan er det. Men det gjorde at jeg fik lyst til at prøve at omredigere dem til sort/hvid- hvilket jeg må sige jeg er blevet meget glad for.

Så heldigt for mig at ha en blog jeg kunne poste dem på ;)
Hvis du vil sammenligne kan du se dem i farver her!

Blomster... by Céline

Igen er vi blevet begavet med det mest fantastiske vejr og vi har nydt det i fulde drag i weekenden. Haven er stadig under oprydning og vinduerne skal males, så vi bruger mange timer derned.

Faktisk så mange timer at denne slags billeder opstår. Ren og skær hygge, uden noget formål andet at hygge og det var da også så hyggeligt at have tigeren kom og ville være med 


En lille forårsgave... by Céline

I lørdags da vejret var så smukt og ikke en vind rørte sig, tog Sienna og jeg en tur i Valby parken for at hygge men og for at tage nogle billeder.

Det var en ide jeg havde fået efter at ha set en af Rairbird the Labs fine påskekjoler, de skreg bare på at blive fotograferet. Heldigvis var søde, søde Eva helt med på ideen og syede lynhurtigt en kjole i Sienna størrelse.

Billederne er blevet brugt som en slags påskegave til alle dem der bakker op om Enfants Terribles magazine projektet - uden dem var vi ikke nået til hvor vi er nu. Vi er stadig langt fra vores mål, men vi føler selv vi er kommet langt på relativt kort tid.

Men her er lidt af de billeder jeg tog, mere kan ses her!
Mere påske... by Céline

Som skrevet igår så var påsken i år fantastisk.
Vi endte også med at være rigtig meget i haven og er i gang med at rydde den op i bund. Sidste år fik vi ikke lavet så meget og de mange storme har sat deres stor - så det er tiltrængt!

Men oprydning i haven er jo kun luxus når vejret er som det var og mens Daniel knoklede og jeg plantede, skatede Sienna løs. Daniel og Samuel har købt en crusher board til hende og hun har øvet sig på livet løs og med undervisning fra Samuel er hun blevet rigtig go meget hurtigt.

Hvad der er endnu bedre er, at der er flyttet en pige på Siennas alder, 2 huse fra os og de har leget non stop siden de opdagede hinanden - det har vi mildeste sagt manglet. Vi ser hende ikke meget, men de har en fest og det er jo fantastisk!

Det var alt for nu, ha en dejlig dag!