VIND - ET FAMILIE SHOOT MED MIG!

GEB_-sybtHg0fCaUvPgM7dqV7C4WR-CZI0CdliwVtoM.jpg

Igen i denne uge har jeg givet dig fif, der kan hjรฆlpe dig til at gรธre dine billeder mere spรฆndende ved hjรฆlp af redigeringsapps. Jeg hรฅber du er frisk pรฅ at lege lidt med apps her i weekenden og derved fรฅ muligheden for at vinde et familie shoot med mig! 

Her kan i se et eksempel pรฅ hvor stor en betydning redigering har pรฅ et billede jeg tog i gรฅr aftes. 
Jeg brugte VSCO til at redigere.


Jeg hรฅber en masse af jer vil vรฆre med og at jeg fรฅr lov til at komme rundt i hele lille Danmark og forevige det der gรธr jer sรฅ unikke som familie!

Her er hvad Telenor skriver du skal gรธre:

KONKURRENCE! Du skal bruge alle de tricks, du har i ærmet efter ugens Fotoskole. Denne weekend skal du nemlig vise os,...

Posted by Telenor Danmark on 17. juli 2015